(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Valion Lapinlahden aluelaboratoriossa työskentelee noin 30 kemiallisen ja mikrobiologisen laadunvalvonnan ammattilaista. Palvelemme Lapinlahden lisäksi myös muita Valion toimipaikkoja. 


ETSIMME NYT MUKAVAAN JA OSAAVAAN TIIMIIMME MIKROBIOLOGIAN LABORANTTIA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN.

Olet arvostettu osa tiimiämme, työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Modernissa laboratoriossamme pääset vastaamaan osaltasi näytteiden analysoinnin koko ketjusta, alkaen näytteiden kirjaamisesta tietojärjestelmiin, analysoinnista ja päättyen tulosten raportointiin. Tärkeä osa työtäsi on laboratorion sisäisen laadunvalvonnan toteuttaminen. Teemme myös jatkuvaa menetelmänkehitystyötä, joka tuo monipuolisuutta sekä mahdollisuutta kehittyä ja oppia uutta omassa työssäsi.

Tehtävissä menestyminen edellyttää
- soveltuvaa laboratorioalan koulutusta (esimerkiksi laborantti tai laboratorioanalyytikko)
- mikrobiologisten menetelmien hallintaa ja/tai kokemusta laboratoriotyöstä
- monipuolista menetelmä- ja laitetekniikkaosaamista, mm. PCR -tekniikat
- kokemusta tulosten luotettavuuden arvioinnista, ennakoivaa havainnointikykyä analysoinnin kriittisistä tekijöistä sekä kokemusta menetelmänkehitysprojekteista
- hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja laboratoriojärjestelmien käyttökokemusta
- joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta
 
Voit olla juuri opintosi päättänyt tai jo työelämässä toiminut osaaja. Arvostamme ennen kaikkea aktiivista, positiivista ja aikaan saavaa asennetta, muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä halua tehdä hommia porukassa toimintaa kehittäen. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kolleegasi. 

Valio on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissa, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. Tehtävän aloitus toukokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: Laboratoriovastaava Senja Sairasalo-Veteli, puh 050 384 0993 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää tehtävästä, voit soitella haun aikana arkisin klo 15-16.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 29.4.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon, kunnossapidon ja laboratorion tehtävissä. Laboratoriostamme lisää:  https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/modernia-laboratoriotyota-1/

Hakusanat: työpaikat Savo, laborantti, laboratorioanalyytikko, mikrobiologia, laboratorio työpaikat