(Poistunut julkaisusta)

Laborantti / laboratorioanalyytikko
Oy Linde Gas Ab / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys, jonka pro forma -myynti vuonna 2018 oli 28 miljardia dollaria (24 miljardia euroa). Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti noin 80 000 ihmistä ja palvelee asiakkaita yli 100 maassa ympäri maailmaa. Linde tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä tuottaa pitkäaikaista arvoa sidosryhmilleen. Yhtiö tekee maailmastamme entistä tuottavampaa tarjoamalla tuotteita, tekniikoita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan taloudellista suorituskykyä ja ympäristönsuojelun tasoa. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.linde-gas.fi tai www.linde.com

Haemme sinua

Laborantti / Laboratorioanalyytikko

Kilpilahden ilmakaasutehtaallemme. Tuotamme Kilpilahdessa sijaitsevilla ilmakaasutehtaallamme ja hiilidioksidin talteenottolaitoksellamme teollisuus-, elintarvike- ja lääkkeellisiä kaasuja. Vastaat tehtaiden analyysilaitteiden kalibroinnista, tuotannon aikaisesta laadun varmistuksesta, varasto- ja autosäiliöiden analysoinnista sekä analyysilaitteiden validoinnista. Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä.

Sinulla on laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus sekä aikaisempaa kokemusta laadunvarmistuksesta laboratoriossa/ prosessiteollisuudessa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisellä ja oma-aloitteisella otteella. Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja kannat vastuun työsi laadusta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi sekä monipuolisen, vaihtelevan ja itsenäisen työnkuvan. Saat meillä kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä olet mukana lisäbonusohjelmassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoaluepäällikkö Martin Nyberg to 8.10. klo 9–11 tai ti 13.10. klo 13–15, puh. 040 501 0944 tai MPS-konsultti Hanna Ruohonen to 15.10. klo 14–15, puh. 020 746 9470.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen MPS Uratorilla viimeistään 18.10.2020 mennessä.