(Poistunut julkaisusta)

Laborantti / Laboratorioanalyytikko
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Etsimme

Laborantti/Laboratorioanalyytikko

Porvoon laadunvalvontalaboratorioon.

Sinun osasi Nesteen matkassa

Nyt on hyvä aika tulla meille töihin!

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden analytiikan öljytuotteisiin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.

Tässä tehtävässä:

  • Analysoit erilaisia öljy-ja polttoainenäytteitä
  • Vastaat tulosten luotettavuudesta sekä niiden siirtämisestä laboratorion tietojärjestelmään
  • Huolehdit omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta
  • Teet päivittäin yhteistyötä monien Nesteen eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi Tutkimuksen- ja kehityksen tutkijoiden kanssa

Tiimimme tukee polttoainetutkimuksen tuotekehitystä analysoimalla mm. bensiinin sekä uusiutuvan dieselin ja lentopolttoaineen fysikaalisia ominaisuuksia.  Me myös vastaamme päästökauppa-analyyseistä ja teemme niitä akkreditoidusti ISO 17025 mukaan.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä:

  • Laborantin tai Laboratorioanalyytikon tutkinto tai vastaava relevantiksi näkemäsi tutkinto
  • Muutaman vuoden kokemus laboratorioalan työstä
  • Oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyötaidot, hyvä turvallisuusasenne sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • Sekä suomen että englannin kielen sujuva osaaminen

Arvostamme myös:

  • Aiempaa kokemusta laboratoriolaitteiden ylläpidosta
  • Aiempaa kokemusta öljynäytteiden analytiikasta

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä laboratorion esimieheen Siiri Viikariin 050 458 0061  torstaina 27.6. klo 12-13, maanantaina 1.7. klo 14-15 tai tiistaina 2.8. klo 9-10.

Hakuaika päättyy 21.7.2019.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 33.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.