(Poistunut julkaisusta)

Laborantti / Laboratorioanalyytikko - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. www.ttl.fi Eilakaisla etsii asiakkalleen Työterveyslaitokselle Helsinkiin tarvittaessa työhön kutsuttavaa (0-38 h/vko) Laboranttia / Laboratorioanalyytikkoa.

Tehtävän kuvaus

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja. Työterveyslaitoksella on FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriolla on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä.
Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa Työympäristölaboratoriot-yksikössä laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on laboratorioon tulevien työhygieenisten ja biologisten-näytteiden vastaanotto ja kirjaus sekä näytteenottoon liittyvien välineiden ja keräinten välitys.

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laborantin tai laboratorioanalyytikon (AMK) tutkintoa. Asiakaspalvelukokemus ja LIMS:n (laboratoriotietojärjestelmä) tuntemus on eduksi tehtävän hoidossa.
Työsuhde solmitaan määräajaksi henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta vuoden 2019 loppuun saakka. Toivomme henkilön aloittavan tehtävässä elokuun alkupuolella.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.
Lomakauden aikana emme valitettavasti pääse vastaamaan puhelintiedusteluihin. Tiedotamme hakuprosessin etenemisestä hakuajan päätyttyä /heinäkuun loppupuolella.