(Poistunut julkaisusta)

Laborantti (kiviaines)
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kiviaines laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. kiviainesten monipuolinen käsittely, laadunvalvonta ja raportointi. Asiakaspalvelutehtävät kuuluvat osana työnkuvaan myös. Työ on likaista, fyysisesti ajoittain raskasta ja työskentelyolosuhteet ovat välillä kuumat.

Tehtävässä menestyy henkilö, kenellä olisi esim. aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai maanrakennusalan tausta tai asfaltin tuntemusta muulla tavoin.

Työtehtävät edellyttävät tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteellisuutta, paineensietokykyä, joustavuutta työaikojen suhteen, ajokorttia ja perus atk-taitoja. Työtehtävissä joutuu jonkin verran matkustamaan, joten oman auton käyttö on suotavaa. Alan ammattikortit katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakolliset, asiakasyritys kouluttaa tarvittaessa puuttuvat kortit.

Tärkeimpinä ominaisuuksina on kuitenkin oikea asenne ja tahto oppia uusia asioita, asiakasyritys on valmis tarvittaessa kouluttamaan ihan alusta lähtien ammattilaiseksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, sisätyön, mukavat työkaverit sekä vakituisen työsuhteen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemus palkkatoiveen kera kotisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 19.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749