Laborantti, kesälomasijaisuus
Nordkalk Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen kalkkibisneksen rokkistarojen kanssa? Meillä on tarjolla monenlaisia kesätöitä, joissa saat monipuolista työkokemusta, kenties jo tulevalta opiskelualaltasi. Mielenkiitoisen tekemisen lisäksi meillä on kaverin auttamisen kulttuuri ja työtäsi ohjaavat kesän aikana mukavat esimiehet ja työkaverit. 

Haemme Paraisille laborantteja kesälomasijaisiksi 

Tehtäviä on kaksi, joista toinen sijoittuu kemianlaboratorioon ja toinen kehityslaboratorioon. 

Kehityslaboratoriossa työtehtäviin kuuluu testaus ja analytiikka, esimerkiksi partikkelikokoanalyysit sekä eri kehitysprojektien eteenpäinvieminen. Työ on kokopäivätyötä. Toivomme sinulta kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Kesätyön ajankohta on touko-elokuu 2021.

Kemianlaboratoriossa työtehtäviin kuuluu laadunvalvonta, laboratorion moninaisten analyysien suorittaminen sekä näytteiden esikäsittely. Kesätyön ajankohta on kesä-elokuu 2021.

Edellytämme sinulta esimerkiksi laborantin opintoja tai kemian opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Kokemus laboratoriotyöstä katsotaan eduksi. Työhön vaaditaan 18 vuoden ikää. 

Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Hyvä hakijakokemus: Meille on helppo jättää työpaikkahakemus ja vastaamme kaikille hakijoille.

Mielekäs työ: Olemme saaneet vuosittain hyvää palautetta kesätyötehtävistämme ja mukavista työkavereista. 

Perehdytys ja ohjaus: Sinua perehdytetään ja ohjataan työtehtäviin ja pääset tutustumaan muihin kesätyöntekijöihin Tervetuloa taloon -päivänä joka vietetään Espoon turvapuistossa.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kesätyöntekijänä sinua ei jätetä työyhteisön ulkopuolelle vaan pääset osalliseksi samoista jutuista kuin muut kollegasi. 

Kohtuullinen palkka: Palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaan ja tarkistetaan kokemuksen karttumisen myötä.

Kirjallinen työsopimus ja todistus: Työsuhteen alkaessa saat kirjallisen työsopimuksen ja työn päätyttyä sinulle kirjoitetaan pyydettäessä työtodistus. 

#rockstarsinlime #nordkalk # VKD 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Jos sinulla on kysymyksiä kesätyöhakuun liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen recruitment@nordkalk.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot