(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, kemia, määräaikainen
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kemian laboratorioon laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen 16.10.2020 asti. Laborantin tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä, -kaasuista ja -öljyistä käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC, TOC, FT-IR, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet.

Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi, analyysitulosten laadunseuranta, prosessiaineiden vastaanottoanalyysit sekä osallistuminen analyysilaitteistojen validointitehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kemian analytiikan saralla. Tulet työskentelemään laajan laitekannan parissa yhdessä jaoksemme osaavien työtovereiden kanssa. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on laborantin koulutus ja 1–3 vuoden työkokemus laborantin työstä. Aiempi kokemus vesianalytiikasta sekä ionianalytiikan ja alkuaineanalytiikan laitetuntemus katsotaan sinulle eduksi.

Luonteeltasi olet huolellinen ja vastuullinen, lisäksi olet työssäsi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on myös hyvät ryhmä- ja yhteistyötaidot. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja mukaan liitetty ansioluettelo sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 4.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat (18.-21.2.2020 välisenä aikana) +358 10 455 3728 tai tanja.meski@fortum.com tai kemian labratorion jaospäällikkö Sari Järvimäki (24.-27.2.2020 välisenä aikana) +358 10 455 3712 tai sari.jarvimaki@fortum.com. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.