Laborantti, Hyvinkää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme laastilaboratioon työntekijää asiakasyrityksellemme Fescon Oy:lle.

Fescon Oy on vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyritys. Fescon on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden sekä niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. He konsultoivat ja opastavat asiakkaitaan tuotteiden valinnassa ja käytössä.

Fesconilla on tällä hetkellä noin 60 työntekijää. He haluavat olla turvallinen ja tehokas työpaikka, jossa päätöksenteossa otetaan aina huomioon sekä ympäristön että henkilöstön hyvinvointi.

Työ pitää sisällään laadunvalvontaa, kuten seulontaa hiekkamateriaalien rakeisuuksista, epäpuhtauksista sekä tehtaan tuotteiden seulontaa. Tiheys, ilma- ja vesimäärät, veden pidätyskyky, ja lujuus testataan mm. myös laboratoriossa kuten myös jälkikäsittelyjen testaus. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen vakinaistut suoraan asiakkaalle. Kädet likaantuvat työssä, ja pipetti ei varsinaisesti kuulu tähän laboratorioon. Jos sinulla on tuntemusta laasteista, tai Fesconin tuotteista työmailta, se katsotaan eduksi.

Työtä tehdään päivätyönä klo 8-16. Työpaikkasi tulee olemaan Hyvinkään tehtaalla. Työpaikan sijainnin vuoksi auto on pakollinen.

Edellytämme

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Excelin käyttötaitoa

- Oma-aloitteista ja vastuullista työtapaa

- Työturvallisuuskorttia

Tarjoamme

- Mielekkään ja vastuullisen työn

- Mukavan työyhteisön

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön

- Asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428104
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää