(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, Epäorgaaninen analytiikka
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme
epäorgaanisen analytiikan laboranttia
osaksi Tutkimusanalytiikka -ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).
 
Nesteen Innovaatio-toimintojen Tutkimus ja kehitys -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Tutkimusanalytiikka-ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa analytiikasta, joka tukee T&K-projekteja, tuotekehitystä ja tuotantoa. Olennaisena osana työtä on kehittää ja soveltaa uusia analyyttisiä menetelmiä.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet 
Nyt on hyvä aika tulla meille töihin!
 
Tässä tehtävässä

• Vastaat epäorgaanisista analyyseistä ja katalyyttien karakterisoinneista mm XRF, XRD, CS ja BET-tekniikoilla

• Vastaat laboratorion ylläpito- ja kehitystyöstä yhdessä laboratorion muun henkilökunnan kanssa


Teet tiivistä yhteistyötä laboranttien ja tutkijoiden kanssa kehittääksesi analyysimenetelmiä ja toimintatapoja. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön sekä halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on erityisen tärkeää meille kaikille.
 
Menestyksen avaimet tehtävään 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

• Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus

• Kokemusta yllämainituista laitetekniikoista

• Tiimipelaajan asenne sekä kyky toimia itsenäisesti

• Proaktiivinen ja tarkka työskentelytapa

• Hyvä käytännön englannin kielen taito

 
Arvostamme myös

• Kokemusta muista vastaavista analyyttisistä laitetekniikoista

• Kokemusta työskentelystä laboratorioympäristössä

 
Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Hakuaika päättyy 26.1.2020.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.