(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, bioprosessit (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt laboranttia tuotantoon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu liuosten valmistus bioprosesseihin, materiaalihallinta biolääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä, etiketöinti, pakkaus sekä materiaalien vastaanotto ja sijoitus varastoon. Liuosvalmistuksessa työvaiheita ovat mm. materiaalien valmistelut, punnitus, liuotus ja suodatukset. Valmistetuotannossa työtehtäviä ovat materiaalien valmistelut tuotantoon sekä valmisteiden etiketöinti ja pakkaus. Varastossa työ on saapuvien materiaalien pakkausten purkamista ja sijoittelua. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista puhdastilassa yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Työtehtäviin järjestetään hyvä perehdytys. Työssä on käytössä työkierto tuotanto- ja varastotehtävien kesken.

Odotamme sinulta vähintään laborantin perustutkintoa. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristöstä. Kokemus lääketeollisuudessa ja/tai GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Edellytämme suomen- ja englanninkielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä ja pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita ja noudattamaan niitä. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 28.5.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Laborantti, bioprosessit". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.