(Poistunut julkaisusta)

Laborantti asfalttiliiketoimintaan, NCC Industry
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Raision toimipisteeseen laboranttia vahvistamaan laboratoriopalveluitamme. Tarjoammekin sinulle tilaisuuden työskennellä monipuolisissa laadun testaukseen liittyvissä työtehtävissä ja kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä.

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Toimenkuvaan kuuluu kiviainesten ja asfaltin laboratoriotestaukset. Laborantti työskentelee yhteistyössä mm. laboratoriomestarin ja muiden laboranttien kanssa. Tutkimme asfalttimassat laboratoriossamme voimassa olevien standardien mukaisesti.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi
Meille on tärkeää, että haluat olla osa motivoitunutta tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa. Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja kiinnostunut kehittymään omassa roolissasi aina paremmaksi.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

  • aikaisempaa työkokemusta asfaltti-, kiviaines- tai betonilaborantin tehtävistä
  • luotettavuutta, omatoimisuutta sekä tarkkaa ja huolellista otetta työhön
  • aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan
  • hyviä IT-valmiuksia, erityisesti perustaidot Excelistä
  • joustavuutta tarpeen mukaan, sillä päällystyskauden aikana työtunnit eivät välttämättä sijoitu ns. toimistoaikoihin
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • B-ajokortti
  • soveltuva koulutus

Tule kasvamaan kanssamme
Tutustu NCC:hen työnantajana ja lue meistä lisää!  

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Jussi Tuominen puh. 0400 816 838 (17.-28.2.2020 välisenä aikana) ja laatupäällikkö Riku Tujunen, puh. 050 311 2377 (29.2.-8.3.2020 välisenä aikana).

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakuaika päättyy 8.3.2020. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on Suomen suurimpia rakennusyrityksiä sekä Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 hengen työtä NCC:llä.