Laborantteja kesätyöhön Hämeenlinnaan
SSAB Europe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

SSAB Europe Oy  hakee Hämeenlinnan tehtaan laboratorioihin

 

LABORANTTEJA kesätöihin

Tehtäviisi kuuluu tuotteiden laadunvalvonta sekä prosessivalvonnan määritykset. Työ on päivä- tai keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

 
Edellytämme sinulta alan opintoja (esim. kemian laborantti, laboratorioanalyytikko, muu kemian ala).  Laboratorion työkokemus katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, huolellisuutta, hyvää vuorovaikutustaitoa ja tietotekniikan osaamista. Sujuva englannin kielen taito luetaan eduksi. Luemme eduksi myös laboratoriolaite osaamisen (esim. ICP-OES, XRF, autosampler-titraattori).

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, jotka voivat sisältää laadunvalvontaa maalatun tuotteen testauksessa (mm. murtuminen, adheesio, kiilto, väri), prosessin seurantaa kylmävalssatuille tai sinkityille tuotteille. Noudatamme toiminnassamme laboratoriostandardia ISO/IEC 17025:2017. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja organisaatiomme tuen.

 
Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2022. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hae tehtävään viimeistään 6.3.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. 

 
SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin. Lue lisää kampanjasta osoitteessa  www.kesaduuni.org.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549640
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: kesarekry.hameenlinna@ssab.com