(Poistunut julkaisusta)

Laatuvastaava
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Yhä teollisempaan tuotantoon siirtyminen on asettanut meille täysin uudenlaisia laatuvaatimuksia, joihin olemme onnistuneesti vastanneet. Toimitamme tänään SOK:n tytäryhtiönä tuotteitamme jo noin 700 myymälään ympäri Suomen. Koska tuotantomme Vantaan Viinikkalassa kuitenkin yhä kasvaa, paljon on vielä tehtävää – erityisesti tässä sinun, meille tärkeässä laatuvastaavan tehtävässä. Haluatko tarttua tähän haasteeseen ja tulla viemään laatutyömme seuraavalle tasolle?

Meille on ensisijaisen tärkeää, että tuotteemme ovat, eivät ainoastaan maukkaita, vaan myös huppulaatuisia. Laatu ei ole meille vain jälkikäteen tehtyä laaduntarkkailua vaan ennakoivaa suunnittelua ja tuotantomme kehittämistä.

Sinun työssäsi tämä tarkoittaa, että

  • tarkoin kuvatut tuotantoprosessimme ja ohjeemme vastaavat lainsäädännön sekä laatujärjestelmämme (ISO 22000) vaatimuksia ja toimivat myös arjessamme
  • tuotetietojen sekä spesifikaatioiden hallintamme on ensiluokkaista ja tuoteturvallisuuteen liittyvät riskit ennakoidaan
  • laatu ja tuoteturvallisuus tulevat huomioiduksi tuotekehityksessämme
  • ympäristövaatimukset, lajittelu sekä jätehuolto huomioidaan tuotannossa

Käytännössä siis ohjeistat, koulutat, valvot ja todennat näyttein sekä tarkastuksin, että kaikki toimii asianmukaisesti – on kyseessä sitten tuotteidemme valmistus, pakkaaminen, kuljetukset, säilyvyys tai tuotantotilojemme järjestys ja hygienia. Vastaat tuotteidemme säilyvyydestä ja jäte- sekä ympäristöasioihin liittyen huolehdit muun muassa, että kierrätyksemme toimii ja sopimuksemme ovat kunnossa ja niitä noudatetaan. Olet myös kontaktihenkilömme viranomaisten suuntaan työhösi liittyvissä asioissa ja osallistut tuotantomme sekä toimintamme kehitystyöhön laajamittaisesti.

”Syyskuussa toimitimme yli 68 000 kiloa elintarvikkeita noin 700 asiakasmyymälällemme. Tuotantomäärämme tulevat vielä tästä kasvamaan, kun tuotteitamme myyvien myymälöiden määrä kasvaa ja tyytyväiset asiakkaat kirittävät tuotteidemme kysyntää.”

Lähimpinä työkavereinasi meillä ovat tuotekehittäjämme ja keittiöpäällikkömme sekä tuotesisältövastaavamme, tuotannon suunnittelijamme ja tuotantopäällikkömme. Tämän tiimimme vahvaksi lenkiksi haluaisimme nyt myös sinut.

Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?

Sinulle on tarjolla tilaisuus tulla kiinnostavassa vaiheessa mukaan matkaamme. Olemme tehneet tontillasi asioita hyvin mutta toimintamme kehittyessä vaatimukset myös kasvavat.

1. Tässä työssä kätesi jäljet ja suunnitelmasi tulevat näkyviksi. Tehtyjen muutosten vaikutukset näet nopeasti ja onnistumisesi ovat havaittavia. Loppukädessä se näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja tuotteidemme kysynnän kasvuna.

2. Työssäsi ovat läsnä sekä vastuu että vapaus. Vastaat meille kriittisestä kokonaisuudesta samalla itsenäisesti päätöksiä tehden. Vaikka työhösi liittyy tarkkuus ja aikataulut, työmme joustot sujuvoittavat arkeasi.

3. Yksi työsi rikkauksista on sen vaihtelevuus. Toisaalta auditointeihin valmistautuminen vaatii huomiotasi pidempään mutta samalla arkeasi rytmittävät nopeaa reagointiasi vaativat toimenpiteet tai yksittäiset näytteidenotot.

4. Jos olet aiemmin toiminut enemmän avustavassa roolissa, tämä työ tarjoaa sinulle varmasti mahdollisuuden kehittyä. Olet itse ohjaksissa, mitä tulee onnistumiseemme laatuasioissa. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä myös sinä kasvatat osaamispääomaasi – ja tämän osaamisesi pääset tuomaan framille.

Meillä pääset työskentelemään yhteisössä, jossa et tule valetuksi tiettyyn muottiin vaan tehtävä muotoutuu ympärillesi. Saat tueksesi osaavat, kohti yhteistä maalia työskentelevät työkaverit. Arkeasi tukevat myös ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut.

”Koska olemme läpivieneet viimeisen vuoden aikana toiminnassamme isoa muutosta, olemme käyttöönottaneet työhömme ketteriä menetelmiä. Isot kehitysloikkamme on tehty leanisti ja tulokset ovat olleet huimia. Näistä olisi hienoa kertoa sinulle vielä tarkemmin, joten palataan tähän vielä, kun olemme hieman pidemmällä tässä rekrytoinnissa.”

Miltä vaikuttaa? Voisiko laatuvastaavan työmme olla sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Seuraavaksi tarkemmin, mitä tehtävässä onnistuminen mielestämme sinulta vaatii.

Tähän kiinnitämme huomiota

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla osaamista ja näkemystä elintarviketuotantolaitoksen riskien hallinnasta. Elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät prosessit sekä niiden kehittäminen ja valvominen on ollut osa työtäsi jo aiemmin. Hallitset lainsäädännön, viranomaisohjeiden sekä sertifikaattien edellyttämien toimintojen ylläpidon. Sinulla on mielellään myös kokemusta elintarvikelainsäädännön ja pakkausmerkintälainsäädännön soveltamisesta. Koulutukseltasi olet todennäköisesti elintarvikeinsinööri.

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja suunnitelmallinen. Uskallat ottaa vastuuta mutta toisaalta myös kysyä ja kyseenalaistaa. Vaikka taidat itsenäisen työskentelyn, teet kuitenkin mieluusti töitä yhdessä. Kommunikoit ja viestit määrätietoisesti sekä luontevasti – et jyräten ja määräten, vaan toisia herkällä korvalla kuunnellen. Joukkoomme istut loistavasti, jos laillamme uuden oppiminen on myös sinulle mieluista.

Tuntuuko sinusta siltä, että voisit olla etsimämme laatuvastaava?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.12.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hetkeen asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Torsti juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten 20.11. klo 16.00-17.00 ja 8.12. klo 8.00-9.00 numerosta 010 768 6266. Voit myös laittaa sähköpostia torsti.uotila@sok.fi.