(Poistunut julkaisusta)

Laatuvastaava
Finn Spring Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Finn Spring Oy
Finn Spring Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys Keski-Pohjanmaalta, joka työllistää noin 80 henkilöä. Finn Springille myönnettiin Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017, ja sen tuotteet ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Yrityksen liikevaihto oli 19,5 miljoonaa euroa vuonna 2016. Yritys valmistaa vuosittain noin 80 miljoonaa litraa lähdevesipohjaisia juomia. Konsernilla on tuotantolaitokset Toholammilla ja Lestijärvellä sekä tytäryritys Guttsta Källa Ruotsissa.
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksemme Finn Spring Oy:n Toholammin tuotantolaitokseen laatuvastaavaa, jonka vastuulle kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:
- Yrityksen omavalvontalaboratoriossa suoritettavat laadunvarmistustyöt
- elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpitoon liittyvät tehtävät
- tuotetietojärjestelmien ylläpito
- tuotekehitykseen osallistuminen
- kuluttajapalautteiden käsittely
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistuminen edellyttää jonkin verran kokemusta elintarvikeanalytiikasta tai -tuotekehityksestä sekä laatujärjestelmistä.
Koulutus ja työkokemus
Olet koulutukseltasi esim. elintarvikealan insinööri. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. Arvostamme kokemusta Synkka-tuotetietopalvelun käytöstä ja sitä että omaat hyvät tietotekniikan perustaidot (MS Office). Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla on oikea asenne työntekoon ja halu oppia jatkuvasti uusia asioita. Raportoit tehtävässäsi yrityksen kehityspäällikölle.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen, haasteellisen, vakituisen työtehtävän, mukavassa, innostavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä ja työyhteisössä. Lähde siis mukaan hyvään porukkaan kehittymään juoma-alan ammattilaiseksi! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, eli laita hakemuksesi matkaan pikimmiten.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.