(Poistunut julkaisusta)

Laatutakuu-yrittäjä siivousalalle Lahteen
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Haemme Lahteen uutta yrittäjää jatkamaan nykyistä siivousalan liiketoimintaa!

Laatutakuu-yrittäjä saa kauttamme kaiken, mitä yrittämisessä tarvitsee: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja rahoituksen.

Laatutakuu-yrittäjällä on käytössään keskitetyt taloushallintopalvelut, edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki.

Laatutakuu-konseptissa yrittäjä ei ole sidottu kiinteään toimipaikkaan tai aukioloaikoihin. Työn itsenäinen luonne näkyykin selvästi yrittäjiemme tyytyväisyydessä omaa työtään kohtaan, joka on huippuluokkaa!

Laatutakuu-yrittäjän ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen. Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuus yrityksen ja ansioiden kasvulle on hyvä.

Franchisingkeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan.

Tarjoamme helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta ei tarvita ja Laatutakuu-yrittäjyys sopii kaiken ikäisille.

Lisätietoja antaa mielellään Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi
Voit jättää yhteystietosi myös kotisuillamme avoinna oleviin yrittäjäpaikkoihimme www.laatutakuu.fi ja katsoa samalla yrittäjävideomme.

OULULAINEN LAATUTAKUU-YRITTÄJÄ TERO VAARALA valittiin viime vuonna SUOMEN PARHAAKSI FRANCHISINGYRITTÄJÄKSI! Vuoden franchisingyrittäjän palkinnon sai Laatutakuu-ketjun Tero Vaarala. Lue lisää www.laatutakuu.fi