(Poistunut julkaisusta)

Laatutakuu-yrittäjä siivousalalle Kuopioon
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Haemme Kuopioon uutta yrittäjää jatkamaan nykyistä siivousalan liiketoimintaa!

Saat itsenäisen yrittäjän vapauden ja ketjun vahvan tuen.

Laatutakuu-yrittäjän ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen. Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuus yrityksen ja ansioiden kasvulle ovat hyvät.

Laatutakuu-yrittäjä saa kauttamme kaiken, mitä yrittämisessä tarvitsee: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja rahoituksen. Laatutakuu-yrittäjällä on käytössään keskitetyt taloushallintopalvelut, edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki.

Franchisingkeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan.

Tarjoamme helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta et tarvitse ja Laatutakuu-yrittäjyys sopii kaiken ikäisille.

OULULAINEN LAATUTAKUU-YRITTÄJÄ TERO VAARALA valittiin viime KOKO SUOMEN PARHAAKSI FRANCHISINGYRITTÄJÄKSI! Vuoden franchisingyrittäjän palkinnon sai Laatutakuu-ketjun Tero Vaarala. Lue lisää www.laatutakuu.fi

Lisätietoja antaa Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi
Voit myös jättää yhteistietosi avoimiin yrittäjäpaikkoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja voit tutustua samalla yrittäjävideoihimme.