(Poistunut julkaisusta)

Laatutakuu-yrittäjä Porvooseen
Suomen Laatutakuu Palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
HALUATKO PERUSTAA OMAN SIIVOUSALAN YRITYKSEN PORVOOSEEN?

- LAATUTAKUU TARJOAA SINULLE VALMIIN PAKETIN YRITYSSIIVOUKSEEN!

Saat valmiin asiakaskunnan, joten pääset heti tekemään työtä täysipäiväisesti. Kohteet siivotaan arkipäivisin, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaata.

Saat myös heti mukavasti liikevaihtoa ja pystyt nostamaan yrityksestäsi rahaa myös omiin menoihisi.

Me olemme neuvotelleet sinulle valmiin rahoitusratkaisun, joten aloittamiseen tarvitset vain kunnossa olevat luottotiedot.

Perehdytämme sinut siivousalalle ja tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta koko urasi ajan.

Autamme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja löytämään uusia asiakkaita. Sinä päätät, kuinka suurta liiketoimintaa haluat jatkossa pyörittää. Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Ja mikä parasta - et koskaan ole yksin! Tukenasi on laaja valtakunnallinen yrittäjäverkosto sekä Laatutakuun franchisingkeskuksen tuki.

Haaveiletko omasta yrityksestä? Tee haaveista totta ja tule kuulemaan mitä mahdollisuuksia Laatutakuu-yrittäjyys voi antaa sinulle. Marja Kaario Laatutakuulta on vastaamassa kysymyksiisi Uudenmaan TE-toimistossa Porvoossa keskiviikkona 23.10. klo 13.30-15.30 osoitteessa Mannerheiminkatu 20 D, 06100 Porvoo.

Kysy lisää: Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi

Voit myös jättää yhteistietosi avoimiin yrittäjäpaikkoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja tutustua samalla yrittäjätarinoihimme.

Laatutakuu - menestystä 25 vuotta!