Laatutakuu-yrittäjä kiinteistönhoitoon Helsinkiin
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021
Haemme nyt kiinteistönhoidon Laatutakuu-yrittäjää olemassa oleviin asiakkuuksiin Helsinkiin huolehtimaan alueen asuinkiinteistöjen kiinteistöhuollosta.

Laatutakuu-yrittäjänä toimit itsenäisesti ja hoidat omien asiakkaittesi kiinteistönhoidon tehtäviä mm. ulkoalueiden hoidon, kiinteistönhoidon teknisiä töitä sekä asiakaspalvelun. Omalla hyvällä työpanoksellasi on suora yhteys ansiotasoosi. Monipuolinen työ ja vuodenaikojen vaihtelu tuovat oman lisänsä huoltoyrittäjän työpäiviin.

Pääset ansaitsemaan jo ensimmäisestä työpäivästä, koska saat meiltä valmiin asiakaskunnan.

Lisäksi saat käyttöösi koko Laatutakuu-ketjun yli 25 vuoden aikana kehittämän tunnetun liiketoimintamallin. Järjestämme sinulle myös rahoituksen yrittäjyyden aloittamiseen.
Koulutusohjelmamme antaa sinulle hyvät eväät yrittäjän työhön. Kattavat tukipalvelumme sekä toisten yrittäjien tuki takaavat, ettet jää koskaan yksin.

Yrittäjyys edellyttää mielellään aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoitoalalta sekä asiakaspalvelullisia taitoja. Alan koulutus on eduksi.

Tule mukaan menestymään ja toteuttamaan unelma omasta yrityksestä! Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toiminnassa olevalle yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Lisätietoja antaa mielellään Sanna Portala puh. 050 568 0573 tai sanna.portala@laatutakuu.fi tai jätä tietosi www.laatutakuu.fi

Tutustu samalla yrittäjätarinoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi

Laatutakuu on vuoden 2020 franchisingketju!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot