(Poistunut julkaisusta)

Laatutakuu-yrittäjä Helsingin keskustaan
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020
Haemme nyt LAATUTAKUU-YRITTÄJÄÄ Helsingin keskustan alueelle iltapainotteisen asiakaskunnan liiketilojen siivoukseen ja asiakassuhteiden hoitamiseen.

Olet ehkä miettinyt yrittäjyyttä jo pidemmän aikaa, ja nyt meillä olisi sinulle kokopäiväinen työ ja valmis asiakaskunta Helsingin keskustassa.

Saat heti rahaa elämiseen ja yrityksen pyörittämiseen, koska sinulla on oma asiakaskuntakunta, josta käsin liiketoimintaa voi lähteä kasvattamaan. Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuus yrityksen ja kasvulle sekä muiden työllistämiselle on hyvä.

Aina apua tarjolla: oma aluepäällikkö, kirjanpito, markkinointi, valmiit ideat, koulutukset ja toiset Laatutakuu-yrittäjät.

Tarjoamme helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta ei tarvita ja se sopii kaiken ikäisille. Yrittäjyys alkaa tammikuun 2021 aikana.

Lisätietoja antaa mielellään Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi Voit käydä täyttämässä hakemuksen myös kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja sovitaan tapaaminen ja keskutellaan kaikessa rauhassa sinun tilanteestasi ja Laatutakuusta.

Laatutakuu on vuoden 2020 franchisingketju!