Laatutakuu-yrittäjä Espooseen
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Haemme siivouspalveluyrittäjää Laatutakuu-ketjuun huolehtimaan taloyhtiöiden siivouksesta Espoonlahden/Kivenlahden alueella - valmis asiakaskunta ilman myyntityötä!

Saat itsenäisen yrittäjän vapauden ja ketjun vahvan tuen ja sinulla on oma yritys 1-2 kuukaudessa.

Laatutakuu-yrittäjän ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen. Yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuudet yrityksen ja ansioiden kasvulle ovat hyvät.

Laatutakuu-yrittäjä saa kauttamme kaiken, mitä yrittämisessä tarvitsee: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja rahoituksen. Laatutakuu-yrittäjällä on käytössään keskitetyt taloushallintopalvelut, edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki.

Franchisingkeskuksen ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi tukee, kouluttaa ja neuvoo yrittäjää koko yrittäjyyden ajan.

Tarjoamme helpomman ja turvallisemman tavan aloittaa yrittäjän ura. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä tai toimialasta et tarvitse ja Laatutakuu-yrittäjyys sopii kaiken ikäisille.

Lisätietoja antaa Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi
Voit myös jättää yhteistietosi avoimiin yrittäjäpaikkoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja tutustua yrittäjävideoihimme.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242767
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo