(Poistunut julkaisusta)

Laatuspesialisti/laatuassistentti, elintarvikeala
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto oli vuonna 2018 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 40%.  

Haemme nyt Moilas Oy:lle Pieksämäelle LAATUSPESIALISTIA/LAATUASSISTENTTIA tuomaan oman työpanoksensa perinteikkään gluteenittoman leipomon jo ennestään erinomaiseen laatuun.

Konsernin toiminta pohjautuu laatustandardeihin, joita laatuspesialisti yhdessä laatupäällikön kanssa ylläpitää ja kehittää yhteistyössä tuotannon ja muiden osa-alueiden kanssa. Laatuspesialistilla on omalla vastuullaan osa-alueita joista hän vastaa sekä huolehtii, että osa-alueiden vaatimat asiat voidaan ottaa sujuvasti käyttöön tuotannon puolella ja että tuotanto toimii olemassa olevien standardien mukaisesti. Olennaisena osana työnkuvaa on myös poikkeamien käsittely, näytteidenotto, asiakas- ja laatujärjestelmäauditoinnit sekä varautuminen tuleviin muutoksiin.

Laatuspesialistin tulee pystyä sujuvasti työskentelemään englannin kielellä, toimimaan saumattomasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä dokumentoimaan työtänsä järjestelmällisesti. Työ vaatii myös itsenäistä ja vastuullista työotetta, jossa ongelmien paikantaminen ja niiden ratkominen on yhtä tärkeässä roolissa.
Toivomuksena hakijalle on jokin elintarvikealan tutkinto. Myös laborantin työkokemus on eduksi esim. näytteidenotossa ja analysoinnissa.

Tehtävä voidaan täyttää myös LAATUASSISTENTILLA, jolloin työtehtävät ovat enemmän avustavia ja vastuualueet alkuun pienempiä. Laatuassistentin on tarkoitus kasvaa laatuspesialistin rooliin työn ohessa.

Jos olet valmis haasteelliseen ja vastuulliseen rooliin kasvavassa konsernissa, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työnkuvaa voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisen mukaan, joten elä epäröi hakea paikkaa.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.