(Poistunut julkaisusta)

Laatuspesialisti, Piiloset (Lieto)
Piiloset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi / www.purosilmille.fi

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme LAATUSPESIALISTIA Lietoon vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista laatutiimiämme.

Tuotteemme ovat steriilejä lääkinnällisiä tuotteita (medical devices), ja työtehtäviisi laatuspesialistina kuuluu mm. tuotannon erädokumentaation sekä QC-testien, tarkastaminen ja hyväksyntä. Osallistut QA-toimintojen kehittämiseen erityisesti mikrobiologisten menetelmien sekä olosuhdevalvonnan osalta. Työtehtäviisi kuuluvat myös työohjeiden laatiminen, käytännön laboratoriotyöt, prosessi- ja tuotevalidoinnit sekä muut soveltuvat työtehtävät osana laatutiimiä.

Edellytämme sinulta sopivaa luonnontieteellistä koulutusta mikrobiologisen tietämyksen lisäksi. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi mikrobiologi, biokemisti tai farmasian maisteri. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävään perehdytetään. Erityisesti arvostamme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten ja/tai ISO 13485 standardin mukaisesta toiminnasta.

Toivomme, että olet osallistuva, tiimitaitoinen, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Sinua ei haittaa, jos käynnissä on monta projektia samaan aikaan ja tilanteet muuttuvat välillä nopeastikin. Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan pitkään alalla toimineessa vakavaraisessa yrityksessä sekä tehtävän monipuolisten ja mielenkiintoisten haasteiden parissa, kasvun kynnyksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 8.3.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Laatuspesialisti". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.