(Poistunut julkaisusta)

LAATUPÄÄLLIKKÖ/LEAN-OSAAJA
Masino Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta, tuotantoa ja rakentamista palveleva yritysryhmä. Haemme nyt uuteen tehtävään kokenutta laatuammattilaista tukemaan liiketoiminnan kasvua ja tuloksellisuutta.

Koska konsernin laatupäällikön tehtävä on uusi, pääset luomaan ja kehittämään laatukäytäntöjämme ja auttamaan henkilöstöä näkemään kehittämisen kohteita. Me masinolaiset sitoudumme laadukkaaseen palvelukokemukseen. Siksi on tärkeää, että pidämme ammatillisen osaamisemme ajan tasalla tai jopa askeleen muita edellä. Sinä tuot organisaatioon menetelmäosaamista, jota tarvitsemme laadun kehittämistyössä, ja toimit organisaatiomme ”sisäisenä valmentajana” yhdistäen laadun muuhun toimintaan. Ymmärrät, että mitä paremmin laadun kehittäminen on nivottu liiketoimintaan, sen parempia ovat tulokset. Tuot lisäarvoa organisaatiolle osaamisellasi ja konsultoivalla otteellasi. Tartut toimeen, kun näet kehittämisen tarvetta suurissa tai pienissä arjen asioissa. Koska laatutyö on keskeistä menestymisellemme, yhtiöissämme näemme sen kehittämisen jatkuvana prosessina. Meillä on useita sertifikaatteja, joista löydät lisätietoja nettisivuiltamme.

Omaat laaja-alaista ajattelukykyä ja uskot yhteistyön voimaan. Toimit mielelläsi koko organisaation kanssa sekä rutiinitehtävissä että kehitysprojekteissa. Viet asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään itsenäisesti. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta teknisen ympäristön laatutehtävistä. Eduksesi katsomme auditointikokemuksen sekä laatujärjestelmävaatimusten, viranomais- ja asiakasvaatimusten tuntemisen. Arvostamme Lean-osaamistasi ja näyttöjä sen soveltamisesta sekä toimisto- että tuotantoympäristössä. Koneiden, laitteiden ja putkien valmistukseen ja käyttöön liittyvien standardien tuntemuksesta on etua.  Olet kiinnostunut kehittämään ympäristöäsi ja itseäsi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-14682) viimeistään 17.11.2019. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit soittaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaalle, p. 040-512 0257, varmimmin tavoitettavissa 14.11. Tervetuloa mukaan hakuumme!