(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsimme loimaalaiselle elintarvikealan asiakasyrityksellemme moniosaajaa vastaamaan laatupäällikön tehtävistä, sekä ajoittain myös hoitamaan taloushallinnon työtehtäviä.

Päivittäisessä työssäsi vastaat tuotannon toimintojen sujuvuudesta laatukäsikirjan ylläpitämisellä (FSSC-standardien mukaisesti), sekä laatujärjestelmän ylläpidon johtamisella ja kehittämisellä. Työtehtäviisi kuuluvat myös muut laatujärjestelmän mukaiset toimenpiteet, kuten näytteidenotto.

Laatupäällikön työnkuvan lisäksi tulet ajoittain sijaistamaan myös myynti- ja talousassistentin tehtäviä, kuten päivittäisiä taloushallinnon töitä ja tilityksiä.

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä ymmärtää ja hallita kokonaisuuksia sekä yksityiskohtia. Hakijalla tulee lisäksi olla priorisointikykyä ja omatoimisuutta. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. bio- ja elintarviketekniikan insinööri, agrologi, agronomi tai muu soveltuva koulutus). 

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme! Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen loimaa.vmp@eezy.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, joka kestää alustavasti kevääseen 2022 asti.