(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Ab Chipsters Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Etsimme nyt

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on vastata elintarviketurvallisuuden toteutumisesta ja tuotelaadusta yrityksen tuotantolaitoksissa. Tulet ylläpitämään ja kehittämään FSSC2200-elintarviketurvallisuuden-järjestelmää sekä ISO14001-ympäristöjärjestelmää. Seuraat lainsäädännön, standardien ja alan kehittymistä sekä viestit niistä organisaation sisällä että jalkautat tarvittavat muutokset yrityksen sisällä. Tuet organisaation muita toimintoja elintarviketurvallisuuteen, ympäristöön ja vastuullisuuteen sekä lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä.

Teet yhteistyötä tuotantolaitosten laatuvastaavien, viranomaisten, ulkoisten auditoijien, asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Työskentelet lähellä valmistusprosesseja, jolloin pystyt seuraamaan mm.valmistusriskejä ja tuotetietojen oikeellisuutta. Toimit tarvittaessa yrityksen laatuasioiden kouluttajana.  

Sinulla tulee olla useamman vuoden työkokemus valmistavan tehtaan toiminnasta ja laadunhallinnasta elintarvikkeiden parista. Olet joutunut aiemmissa tehtävissä kehittämään ja rakentamaan erilaisia laatujohtamiseen liittyviä toimintoja/prosesseja. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, esim. ETM tai muu vastaava. Tehtävä edellyttää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Kykenet työskentelemään suunnitelmallisesti, järjestelmällisesti ja analyyttisesti. Hahmotat isoja asiakokonaisuuksia ja kykenet priorisoimaan asioita sekä viet määrätietoisesti kehitystarpeita käytäntöön. Sinulla on hyvä paineensietokyky, valmius matkustaa eri tuotantolaitosten välillä ja työskentelet palveluhenkisesti sekä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden päästä kehittämään yrityksemme laatutoimintoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, numerossa 040 560 9585, varmimmin tavoitettavissa 11.3. ja 17.3. kello 9 – 11. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta projektikoordinaattori Peppina Auvola- Junttonen, numerossa 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.3. mennessä osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/.