(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Planmeca

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

LAATUPÄÄLLIKKÖ

Haemme ammattitaitoista laadun asiantuntijaa hammashoitokonetuotantoomme Helsingin Herttoniemeen. Tavoitteenasi on  kehittää huipputeknologiaa edustavien lopputuotteidemme laatua sekä tuotantomme laaduntuottokykyä.

Vastaat laadunvarmistusjärjestelmämme kattavuudesta ja viranomaisvaatimusten täyttymisestä sekä kehität tuotanto- ja testausmenetelmiämme yhdessä henkilöstömme kanssa. Käsittelet ja analysoit tuotannon asiakas- ja laatupalautteita, ratkot mahdollisia laatuongelmia, suunnittelet niihin liittyviä korjaavia ja ehkäiseviä toimenpiteitä sekä johdat niiden toteutusta. Johdat ja kehität jatkuvan parantamisen käytäntöjämme ja osallistut henkilöstömme aloitteiden käsittelyyn.

Toimit luontevasti niin oman henkilökunnan kuin alihankkijoiden ja asiakkaidenkin kanssa. Osaat hakea tietoa ja verkostoitua talon sisällä. Sitoudut siihen, että laadun parantaminen yhdessä koko henkilöstömme voimin on edelläkävijyytemme ehto.
 
TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • kokemusta valmistavasta teollisuudesta ja laadun kehittämisestä
  • ylempää teknistä korkeakoulututkintoa (DI)
  • asiakaslähtöistä ja jämäkkää työskentelytapaa
  • itsenäistä työskentelyotetta ja vastuullisuutta
  • hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • positiivista asennetta ja hyvää paineensietokykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Kokemus esimiestyöskentelystä ja kokoonpanotuotannosta on avuksi tehtävässä. Lisäksi on eduksi, jos tunnet entuudestaan laatujärjestelmiä, tilastollisia menetelmiä ja Lean-filosofiaa .

TARJOAMME

Meillä pääset kehittämään Planmecan edistyksellisten hammashoitokoneiden ja CAD/CAM-tuotteiden laatua sekä omaa teknistä osaamistasi niiden parissa. Saat monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja sitoutuneessa työyhteisössä, menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Työskentelemme  edustavissa tuotantotiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Järvinen puhelimitse numerosta 040 560 3392 perjantaina 4.10.2019 klo 9–11 tai torstaina 10.10.2019 klo 13–15.
 
Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.