(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

varustelutuotannon prosesseihin.


Tehtäviisi kuuluu

Vahvistamme varustelun organisaatiotamme ja haemme nyt Meyer Turun varustelutuotantoon prosessimaisen toimintatavan osaavaa laatupäällikköä.

Työssäsi pääset aitiopaikalle kehittämään ja vahvistamaan varustelun laivanrakennusprosessia. Toimit prosessien sekä niihin liittyvien työohjeiden ja roolikuvausten dokumentoinnin tukena. Validoit varustelutuotannon prosesseja ja ylläpidät löydöksien sekä ennalta ehkäisevien ja korjaavien toimenpiteiden tietokantaa tuotantoympäristössä sidosryhmien kanssa. Rakennat ja ylläpidät prosessimittaristoja sekä suoritat prosessien arvovirtakuvauksia ja eliminoit prosesseista hukkaa sekä pullonkauloja. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun tuotantomme on merkittävässä kasvussa.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä kaikkien telakan kehityshenkilöiden kanssa. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä varustelun prosessiomistajien kanssa toimien heidän tukenaan prosessimaisen toimintatavan kehittämisessä.


Toivomme hakijalta

Arvostamme soveltuvan koulutuksen lisäksi erityisesti kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa, tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti tuotannon toimintaa kehittäen ja tehostaen.

Työssä menestyäksesi tulet tarvitsemaan positiivista kehityshenkistä energiaa, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä hahmottaa syy-seuraussuhteita. Lisäksi tarvitset ymmärrystä prosessimaisen toimintatavan merkityksestä organisaation johtamisen, kehittämisen sekä toiminnan tehostamisen ja tuottavuuden kannalta. Määrätietoista, suunnitelmallista ja proaktiivista työskentelytapaasi täydentää vahva prosessiosaaminen. Mittaristojen rakentaminen ja arvovirtojen kuvaaminen on sinulle tuttua.

Olet suorituskykyinen tiimihenkilö, mutta pystyt työskentelemään myös yksin. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja kyky kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Hakijalta odotamme ennen kaikkea vahvaa intohimoa ja sitoutumista nostaa telakan suorituskykyä seuraavalle tasolle. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jyrki Mäkinen
Head of Group, Outfitting Administration
+358504867386
jyrki.makinen@meyerturku.fi