(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme nyt palvelukseemme

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan koko yrityksen laatujärjestelmän rakentamisesta sekä läpi palvelulinjojen tapahtuvasta prosessien kehittämisestä. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä lääketieteellisen- ja hoitotyön johtamisen kanssa ja jalkautuu palvelulinjoihin tiimitasolle. Työpisteesi sijaitsee Kemissä.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on yksi alueensa, Meri-Lapin, suurimpia työnantajia. Perämeren ympäristö ja läheinen Lappi tarjoavat vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon kauniissa luonnossa. Sairaalamme on savuton työpaikka.

Soveltuvalla hakijalla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja 1-5 vuotta soveltuvaa työkokemusta. Hakijalta edellytetään kykyä hahmottaa ja kuvata prosesseja terveydenhuollossa sekä osallistua niiden kehittämiseen, aikaansaavuutta ja halua tarttua työhön itsenäisesti, tiimihenkisyyttä, kovan tason it-valmiuksia sekä hyvää kirjallista ja viestinnällistä osaamista. Kokemus työskentelystä terveydenhuollon parissa sekä aiempi kokemus laatusertifioinneista katsotaan eduksi.

Mehiläinen tarjoaa erinomaiset uramahdollisuudet nopeasti kasvavalla alalla. Pääset osaksi upeaa työyhteisöä ja sitoutunutta huipputiimiä, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseksi.

Lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n lääketieteellinen johtaja Paavo Uusimaa, paavo.uusimaa@mehilainen.fi; puh 040-5758538 sekä toimitusjohtaja Lasse Männistö lasse.mannisto@mehilainen.fi