(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Quality and Regulatory Manager
100-vuotiaaseen perheyritykseen Sastamalaan tai Lahteen

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista uudistajaa johtamaan ja kehittämään yhtiömme laadun ja riskienhallintaa sekä vaatimustenmukaisuutta. Lojer Oy:llä on sertifioidut ISO9001 ja ISO13485 laatujärjestelmät, ja tuotteemme täyttävät lääkinnällisten laitteiden direktiivin vaatimukset. Vastaat koko Lojer Oy:n tasolla laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä laitteiden vaatimusten mukaisuuden ja riskienhallinnan prosesseista. Vastaat myös viranomaisyhteistyöstä ja tuotteiden rekisteröinneistä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta laatujärjestelmistä ja riskienhallinnasta teollisuudessa. Lisäksi arvostamme tiimityötaitoja sekä kokemusta lääkinnällisistä laitteista ja Lean -työkaluista. Sinulla on hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yhtiössä, sekä innostuneen ja nuorekkaan työyhteisön. Rakennamme parhaillaan mittavaa tehdaslaajennusta Sastamalaan, ja toukokuussa tehdyn yrityskaupan jälkeen Lojer vastaa myös Merivaara -sairaalasänkyjen valmistuksesta ja kehityksestä Lahdessa. Sinulla on siten mahdollisuus valita toimipaikkasi Sastamalasta tai Lahdesta, ja vaikuttaa merkittävästi oman vastuualueesi kehittämiseen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 24.6 mennessä mika.kuusela@lojer.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Mika Kuusela, puh. 010 830 6726.