(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Halton Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme Halton Marinelle Lahteen

Laatupäällikköä

Tehtäviisi kuuluvat laatujärjestelmämme ylläpito ja prosessien kehittäminen. Tuet ostoamme toimittajahallintaan liittyvissä asioissa ja osallistut toimittaja-auditointeihin auditointisuunnitelman mukaisesti. Kehität yhdessä tuotannon ja oston kanssa tuotannollista laatuamme. Vastaat tehtävässäsi ulkoisten asiakas- ja toimittajareklamaatioiden ratkaisemisesta sekä aloitetoiminnan koordinoinnista. Työskentelet läheisessä yhteistyössä laatuinsinöörimme sekä kaikkien eri osastojemme kanssa ja tuet koko organisaatiotamme laatuasioissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Oma-aloitteisen työotteen lisäksi hallitset hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. ISO 9001-, 14001 ja OHSAS 18001 -standardien tuntemus on eduksi.

Olet aikaansaava laatuasioiden ammattilainen ja pystyt ottamaan roolin yrityksemme laatupäällikkönä. Osaat luoda tehokkaat toimintamallit yhdessä muun organisaation kanssa ja tukea niiden jalkautuksessa. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja aitoa halua kehittää eri toimintoja eri organisaatiotasoilla.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvuhakuisessa konsernissa. Tehtävä on n. 1,5 vuoden pituinen määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaansijaisuus ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Raportoit tehtävässäsi Yksikönjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönjohtaja Anu Nyman keskiviikkona 9.5.2018 klo 14.30-16 ja perjantaina 11.5.2018 klo 10-11, p. +358 20 792 2470.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse Henkilöstöpäällikkö Anu Tammiselle (anu.tamminen@halton.com), kuitenkin viimeistään 20.5.2018 mennessä.