(Poistunut julkaisusta)

LAATUPÄÄLLIKKÖ
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Haemme nyt määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen sinua aktiivinen ja aikaansaava

LAATUPÄÄLLIKKÖ

Laatupäällikön tehtäviin kuuluvat mm. laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmien ylläpito ja kehitystyöt, oman tuotantomme sekä toimitusketjun laadun hallinta ja kehittäminen sekä toimittaja-auditointien suorittaminen. Vastaat Meiran tuotteiden laadusta sekä elintarviketurvallisuudesta ja varmistat kuluttajapalautteen tehokkaan käsittelyn ja hyödyntämisen. Teet laatuyhteistyötä viranomaisten sekä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.

Toimit seitsemän hengen tiimin esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva tietämys elintarvikkeiden laadunhallinnasta ja elintarviketurvallisuudesta, laatujärjestelmistä sekä niiden soveltamisesta käytäntöön. Olet organisointikykyinen ja haluat määrätietoisesti viedä asioita eteenpäin, usein myös englanninkielellä. Sinulta löytyy kykyä analysoida olemassa olevaa ja rakentaa uutta, hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja unohtamatta. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemustakin karttunut vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden tukemana ja hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Tehtävä on noin 1,5 vuoden sijaisuus ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tehtävään liittyen, voit ottaa yhteyttä Laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Noora Toivoseen pe 20.4.,  p. 045 678 3976.

Mikäli kiinnostuit Meiran laatupäällikön tehtävästä, toivomme että käyt täyttämässä hakemuksesi sivuillamme www.meira.fi viimeistään 22.4.2018 mennessä.