(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
Powerfinn Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Nykyisen toimenhaltijan eläköitymisestä johtuen etsimme nyt joukkoomme sinua,

LAATUPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu laatujärjestelmämme ylläpito, oman tuotantomme sekä toimitusketjun laadun ja prosessien kehittäminen ja auditointien suorittaminen. Tuet hankintaamme toimittajavalinnoissa ja toimittaja-arvioinneissa. Työskentelet yhteistyössä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Vastaat vaativien reklamaatioiden ratkaisemisesta ja muista laatuasioista, jossa muu organisaatio tukee sinua tarvittavilta osin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla teknisen koulutuksen (DI/ins.) lisäksi hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. ISO 9001- ja 14001 -standardien hyvän tuntemuksen lisäksi olet sinut myös olennaisten ympäristösäädösten kuten REACH ja RoHS kanssa. VBA- ja tietokantaosaaminen on olennaista tehtävässä menestymisen kannalta ja aiempi kokemuksesi elektroniikkateollisuuden laatupäällikön tehtävistä edesauttaa merkittävästi tehtävän hoitamista.

Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja vastuullinen, työsi jälki on laadukasta. Omaksut nopeasti uusia asioita ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ruotsin kielestä on hyötyä konsernirakenteemme johdosta.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi monipuolisen toimenkuvan ja mielenkiintoiset sekä haasteelliset tehtävät kansainvälisessä toimintaympäristössä, joihin voit myös itse vaikuttaa johtoryhmätyöskentelysi kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Hannu Palokankaalta, hannu.palokangas@powerfinn.fi puh. (02) 777 2914.

 

Hakemuksesi toivomme saavamme 27.4.2018 mennessä pdf- tai Word -muodossa osoitteeseen hannu.palokangas@powerfinn.fi. Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.