(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto oli vuonna 2017 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.

 

Haemme nyt Moilas Oy:lle Pieksämäelle vakituiseen työsuhteeseen LAATUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Moilas Leipomo Oy:n perinteisen leipomon ja Oy Moilas GF Ltd:n gluteenittoman leipomon jo ennestään erinomaisesta laadusta.

Konsernin toiminta pohjautuu laatustandardeihin, joita laatupäällikkö ylläpitää ja kehittää yhteistyössä tuotannon ja muiden osa-alueiden kanssa. Laatupäällikkö vastaa omalta osaltaan siitä, että käytettävät standardit voidaan ottaa sujuvasti käyttöön tuotannon puolella ja että tuotanto toimii olemassa olevien standardien mukaisesti. Olennaisena osana työnkuvaa on myös asiakas- ja laatujärjestelmäauditoinnit sekä varautuminen tuleviin muutoksiin.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää ymmärrystä ja kokemusta laatu- ja tuoteturvallisuusjärjestelmistä ja niiden ylläpitämisestä sekä kehittämisestä. Lisäksi laatupäällikön tulee pystyä sujuvasti työskentelemään englannin kielellä sekä toimimaan saumattomasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Jos olet valmis haasteelliseen ja vastuulliseen rooliin kasvavassa konsernissa, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.