(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö, Vantaa, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme nyt mukavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme laadunhallinnan ammattilaista 31.12.2020 asti kestävään sijaisuuteen.

Tehtävässä vastaat Vantaan tehtaan osalta:
- Omavalvonnasta ja siihen liittyvistä tehtävistä sekä elintarviketurvallisuuden hallinnan ja HACCP-järjestelmän kehittämisestä
- Asiakas-, sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyön ylläpidosta ja kehittämisestä
- Tehtaan dokumenttien hallinnan ylläpidosta ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä
- Elintarvikelainsäädännön sekä elintarviketurvallisuus- ja rehustandardien soveltamisesta
- Elintarviketurvallisuus- ja omavalvontakoulutusten organisoinnista ja toteuttamisesta
- Elintarviketurvallisuuden kehityssuunnitelman laatimisesta ja kehityshankkeiden organisoinnista

Toimit tehtaan elintarviketurvallisuusryhmien puheenjohtajana ja tehtävääsi sisältyy myös esimiesvastuuta. Pääset kehittämään ja kehittymään tekemällä kiinteää yhteistyötä ja toimimaan projekteissa yhdessä Valion muiden toimintojen kanssa (esim. tuoteryhmät ja tuotekehitys).

Tehtävä edellyttää
- Tehtävään soveltuvaa elintarvikealan AMK- tai yliopistotutkintoa
- Elintarvikelainsäädännön, -standardien, hygieniavaatimusten ja HACCP-perusteiden vahvaa tuntemusta
- Aitoa innostusta tuotelaatuun, tuoteturvallisuuteen ja niiden hallinnan kehittämiseen
- Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Toimintaa tukevien yleisten IT-taitojen osaamista

Eduksi katsomme kokemuksen systemaattisesta ongelmanratkaisusta. Laatupäällikkö toimii tehtaan johtoryhmän jäsenenä, ja raportoi tehtaanjohtajalle.

Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: tehtaanjohtaja Heikki Mäkelä kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä: ke 11.12. klo 12-13 ja ma 16.12. klo 14.30-15.30 välisenä aikana / puh 050 384 0107.
Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme lähettämään 22.12.2019 mennessä hakulinkin kautta.
 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on FSSC -sertifikaatti.


Hakusanat: omavalvonta, elintarviketurvallisuus, HACCP, elintarvikelainsäädäntö, tuotelaatu, laatu, tuoteturvallisuus, kehittäminen, elintarviketeollisuus, Food Quality, Food Safety, Food Law, Food Industry, työpaikat elintarvikeala