(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö / Valeo Thermal Commercial Vehicles Finland Ltd., Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019


Valeo Thermal Commercial Vehicles Finland Ltd. on itsenäinen osa globaalia Valeo-konsernia. Turun yksikössä kehitämme ja valmistamme ajoneuvoteollisuuteen kattoluukkuja hätäpoistumis- ja tuuletustoimintoihin. Asiakkaitamme ovat globaalit linja-autovalmistajat, joille toimitamme tuotteita suoraan ensiasennukseen. Yrityksenä haluamme olla ensiluokkainen, asiakkaiden mukavuutta ja turvallisuutta lisäävien ratkaisujen toimittaja. www.valeo.com www.valeo-thermalbus.com

Haemme vakituiseen työsuhteeseen uutta

Laatupäällikköä

Toimessasi vastaat yhdessä tiimisi kanssa yksikön laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä kokonaisuudessaan: toimittajalaatu, asiakaslaatu, sisäinen laatu ja osittainen projektilaatu.

Vastuullasi ovat myös sisäiset ja ulkoiset auditoinnit sekä yrityksen toimintajärjestelmän ylläpito ja kehittäminen. Varmistat prosessien ajantasaisuuden ja sen, että prosesseja noudatetaan. Kehittämisen näkökulmasta katsot kokonaisuutta ja viet tarvittavia muutoksia käytäntöön.

Osallistut johtoryhmätyöskentelyyn ja liiketoimintasuunnitelman tekemiseen sekä vastaat siihen liittyvien toimenpiteiden toimeenpanosta omalla vastuualueellasi.

Pidät yhteyttä ja vastaat laaturaportoinnista pääkonttoriimme ja olet tarvittaessa yhteydessä myös muihin Valeon yksiköihin. Laatujärjestelmien ISO 9001:2015/IATF ja ISO 14001:2015 tunteminen on edellytys tehtävän eteenpäin viemiselle, muiden laatujärjestelmien tunteminen edesauttaa tehtävässä. Raportoit yksikön päällikölle.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä käytännön kokemusta laatuasioiden parissa työskentelystä
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, vaikka yksikkömme pääkieli onkin suomi. Saksan kielen taito katsotaan eduksi
  • aikaansaavuutta, oppimishalua ja analyyttisyyttä
  • mahdollisesti kokemusta ajoneuvoteollisuuden parissa toimimisesta, kuten myös HSE-työturvallisuustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset itsenäisesti edistämään toimintaa. Tukea tehtävään saat muilta johtoryhmän jäseniltä. Yrityksen kansainvälisen luonteen vuoksi pääset myös välillä ulkomaille tuulettumaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Site General Manager Jenny Nybom, puh. 050 348 4334 (tavoitettavissa 12.4. klo 8–9:30 ja 16.4. klo 14–16) ja MPS-konsultti Catharina Kallio, puh. 020 746 9686 (tavoitettavissa 23.–25.4.). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 25.4.2019 mennessä.