(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TOIMITILARAKENTAMISEEN

LAATUPÄÄLLIKKÖ

HELSINKI

Toimitilat-liiketoimintasegmenttimme rakentaa, vuokraa ja kehittää toimitilaratkaisuja pääkonttoritason toimitiloista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Kohteitamme ovat myös päivä- ja hoivakodit, koulut sekä erilaiset julkiset tilat. Olemme yksi Suomen johtavista elinkaarirakentamisen asiantuntijoista, ja korjausrakentamisen ammattilaistemme avulla teemme myös tilojen käyttötarkoitusten muutoksia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Laatupäällikkönä vastaat ympäristö-, työturvallisuus- ja laatuasioiden kehittämisestä ja käyttöönotosta toimitilojen segmentissä yhteistyössä eri puolilla YIT:tä työskentelevien kollegoidesi kanssa. Vastaat johtamisjärjestelmämme kehittämisestä, ylläpitämisestä ja käyttöönotosta toimitiloilla yhdessä eri divisioonien ja muiden YIT:n liiketoimintojen vastuuhenkilöiden kanssa. Huolehdit myös johtamisjärjestelmään kohdistuvien muutosten keräämisestä, analysoinnista ja jatkokäsittelystä oikeissa foorumeissa. Tärkeä osa tehtävääsi on segmentin ympäristö, työturvallisuus ja laatusertifikaattien (ISO9001, ISO14001, ISO18001) omistajuus. 

Osana tehtävääsi vastaat GDPR-asioiden jalkauttamisesta ja vastuullisuusraportoinnista. Suunnittelet ja koordinoit yhdessä liiketoimintadivisiooniemme kanssa sisäiset ja ulkoiset auditoinnit, ja niiden jatkotoimenpiteet. Yhdessä liiketoimintamme kanssa suunnittelet ja organisoit johdon katselmukset työmaille ja eri toimintoihimme. Suhtaudut uteliaasti uuteen ja kehität operatiivista toimintaamme jatkuvasti juurruttaen kehittämisen kulttuurin kaikkeen toimintaamme.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimällämme asiantuntijalla on vahva ymmärrys rakentamisen eri alueiden prosessista ja toimintatavoista. Liiketoimintaamme koskevat laatusertifikaatit ja viranomaisvaatimukset ovat sinulle tuttuja, ja asiantuntemuksesi pohjalta hahmotat niiden vaikutuksen liiketoimintaamme. Sinulla on can do-asenne, ja kehität herkeämättä sekä segmenttimme toimintaa, että omaa osaamistasi alalla. Kanssasi on mukavaa työskennellä, ja pystyt hyödyntämään suomen lisäksi myös englantia työkielenä. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia tietoteknisiä apuvälineitä ja järjestelmiä.

Laatupäälliköltä odotamme yli kymmenen vuoden kokemusta rakennusalalta, ja soveltuvaa teknillistä korkeakoulututkintoa.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä Jouko Ahlstedtiin, puh. 040 500 7168.

Hae tehtävään 28.8.2019 mennessä ja tule rakentamaan kanssamme ensiluokkaisia toimitiloja!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.