Laatupäällikkö toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TOIMITILARAKENTAMISEEN

LAATUPÄÄLLIKKÖ

HELSINKI

Toimitilat-liiketoimintasegmenttimme rakentaa, vuokraa ja kehittää toimitilaratkaisuja pääkonttoritason toimitiloista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Kohteitamme ovat myös päivä- ja hoivakodit, koulut sekä erilaiset julkiset tilat. Olemme yksi Suomen johtavista elinkaarirakentamisen asiantuntijoista, ja korjausrakentamisen ammattilaistemme avulla teemme myös tilojen käyttötarkoitusten muutoksia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Onko ympäristö, työturvallisuus ja laatu lähellä sydäntäsi? Haluatko todellisen vaikutusmahdollisuuden näiden asioiden ja johtamisjärjestelmämme kehittämiseen rakennusalalla? Etsimme Toimitilarakentamisen liiketoiminta-alueen kehittämisen tueksi laatupäällikköä, joka on työpanoksellaan valmis vahvistamaan yrityksemme jatkuvan kehittämisen kulttuuria.

Laatupäällikönä pääset luomaan meille uutta tapaa kehittää toimintaa. Tässä vastuullisessa tehtävässä sinulle tarjoutuu mahdollisuus johtamisjärjestelmämme ylläpitämiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Laatupäällikkönä vastaat laadun, työturvallisuuden ja ympäristöön liittyvien kehitysohjelmien koordinoinnista. Lisäksi pääset johtamaan liiketoiminta-alueellamme vastuullisuutta ja mm. kehittämään toimintamme mittareita.

Sinulle ihmisten kanssa työskentely on luontevaa, sillä etsimämme henkilö tulee työskentelemään yhteistyössä konsernin, muiden vastaavien avainhenkilöiden sekä eri yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työtehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä viranomaisten vaatimuksista sekä siitä, kuinka ne vaikuttavat tapaan tehdä liiketoimintaa. Pääset osallistumaan myös muihin liiketoiminta-alueen ja konsernitasoisiin kehitystehtäviin.

Toivomme sinulta hyvää ymmärrystä rakentamisen prosesseista sekä ympäristö-, työturvallisuus- ja laatusertifikaateista (ISO9001, ISO14001, ISO18001). Aiempi kokemus kehitysprojektien läpiviennistä ja kyky hallita kokonaisuuksia on sinulle tässä tehtävässä eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oma-aloitteista ja itsenäistä toimintatapaa. Kokemus toimialalta sekä sujuva englannin kielen taito ovat eduksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta halua oppia ja kehittyä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä Jouko Ahlstedtiin, puh. 040 500 7168.

Odotamme jo innolla, että pääsemme kuulemaan lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävään 26.5.2019 mennessä ja tule rakentamaan kanssamme ensiluokkaisia toimitiloja!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268899
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jouko Ahlstedt
  • Puhelin: 040 500 7168
  • Sijainti: Helsinki