(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö, suunnittelu
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme suunnitteluliiketoimintaan johtoryhmän jäseneksi laatupäällikköä. Vastaat suunnittelun laatujärjestelmän ja projektikäsikirjan ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut aktiivisesti projektitoiminnan kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. LEAN-toiminnan kehittäminen on oleellinen osa työtäsi. Toimit liiketoiminnan turvallisuus-, laatu- ja ympäristövastaavana (TLY) ja huolehdit erilaisten arviointien, auditointien ja katselmuksien järjestämisestä. Laatupäällikkönä toimit yhteistyössä esimiesten kanssa ja johdat suunnitteluorganisaation osaamisen kehittämistä.

Odotamme vahvaa asiantuntijaorganisaation laatutehtävien osaamista. Sinulla on korkeakoulututkinto ja jo hankittua kokemusta projektitoiminnan laatu- ja LEAN-työstä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Arvostamme myös ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme suunnittelun johtoryhmäpaikan ja sitä kautta näköalan ja vaikutusmahdollisuuden koko suunnitteluliiketoimintaan. Lisäksi laatupäällikkönä olet osa HSEQ-organisaatiotamme ja näet ja vaikutat koko NRC Finlandin turvallisuus-, laatu- ja ympäristötoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelun liiketoimintajohtaja Mirka Nevala puh. 050 373 4375 tai sähköpostitse mirka.nevala@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.