(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö, Rakennustekniset palvelut
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme laatupäällikköä Destian rakennusteknisten palveluiden liiketoimintaryhmään.

Mitä tarjoamme?

Yksikössä haetaan strategiamme mukaista kasvua energiainfran, uusiutuvien energialähteiden ja rakennuspalveluiden kautta. Laatupäällikkönä olet liiketoimintaryhmän avainhenkilö ja pääset kehittämään liiketoimintaryhmän projektinhallintaa ja palveluiden laatua entistä kilpailukykyisemmäksi. Laatupäällikön tehtävä on näköalapaikka rakentamisen, uusiutuvan energian ja energiainfran tulevaisuuteen. 

Laatupäällikkönä varmistat myös liiketoimintaryhmässäsi Destian yhtenäisen toimintavan toteutumisen. Seuraat proaktiivisesti oman vastuualueesi toimintaympäristön kehittymistä ja huolehdit liiketoimintaryhmäsi erityispiirteiden vaatimista tarkemmista ohjeistuksista. Vastuullasi on myös antaa tukea ja perehdyttää liiketoimintaryhmäsi henkilöitä projektinhallinnassa sekä laatu- ja ympäristöasioissa. Raportoit liiketoimintaryhmän johtajalle ja vastaat kehitysohjelmien läpiviennistä.

Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee kokonaisvaltainen näkemys projektinhallinnasta ja laadukkaasta toteutuksesta sekä niiden kehittämisestä. Tämä tarkoittaa sitoutumista toiminnan jatkuvaan parantamiseen sekä esimerkiksi osaamista projektien kustannus- ja aikatauluhallinnasta, prosessien kehittämisestä ja turvallisuusasioista. 

Mitä odotamme sinulta?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Tehtävä edellyttää kokemusta rakennus- tai infratoimialalta ja soveltuvaa, vähintään AMK-tason koulutusta. Odotamme, että sinulla on vankka laadullinen osaamispohja, jota olet hyödyntänyt työurallasi. Energiainfra-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä hankkeiden vetäjien ja eri sidosryhmien kanssa. Odotamme, että olet hyvä verkostoitumaan ja osaat tehdä rakentavasti yhteistyötä niin projektien henkilöstön, viestinnän kuin ICT:n kanssa.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka osaa konkretisoida periaatteet käytännöiksi, luoda suoraviivaiset tehokkaat toimintamallit ja tukea niiden jalkautuksessa. Tukenasi on Destian laatu-, ympäristö- ja turvallisuuspäällikköverkosto, jonka ammattitaidon välittäminen koko organisaatiolle on osa rooliasi. Oma kehittyminen ja oppiminen on työn keskiössä, tarjolla on hyvin laajan toimenkuvan huippupaikka. Odotamme, että pystyt myös ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Kiinnostuikto?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa liiketoimintaryhmän johtaja Miska Eriksson, 040 086 9055 tai miska.eriksson@destia.fi ja Destian konsernin laatupäällikkö Saara Lehtonen, 040 529 0759 tai saara.lehtonen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@destia.fi Sijainti: Vantaa