(Poistunut julkaisusta)

LAATUPÄÄLLIKKÖ Porvooseen (Makulaku Lakritsa Oy)
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020Makulakulla Porvoossa on valmistettu lakritsituotteita vuodesta 1994 alkaen. Osaamisemme alalta on huipputasoa ja olemme BRC- sekä luomusertifioituja. Yli puolet liikevaihdostamme tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Meille on kunnia-asia, että Makulakun tuotteisto on aina ensiluokkaista. Käytämme korkealuokkaisia, tutkittuja ja luonnollisia raaka-aineita, jotka on valittu yhdessä pitkäaikaisten toimittajiemme kanssa. Toimimme vastuullisesti sekä ympäristöystävällisesti. Jatkuvan kehittämisen myötä pyrimme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua kaupalle ja nautinnollisia hetkiä kuluttajille. Makulaku Lakritsa Oy kuuluu Makua Foods Oy konserniin.

Haemme asiakkaallemme Makulaku Lakritsa Oy:lle

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ Porvooseen

Vastaat yrityksen tuotannon elintarviketurvallisuudesta, tuotelaadusta ja teknisistä tuotetiedoista. BRC-elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpito ja kehitys kuuluu myös vastuullesi. Tehtävät ovat monipuolisia ja toimit yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. Raportoit T&K-johtajalle.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mielellään elintarvikealalta. Hallitset sertifioidun elintarviketurvallisuusjärjestelmän käytön arjessa ja tunnet elintarvikelainsäädäntöä. Sinulla on kyky toimia itsenäisesti sekä osana muuta organisaatiota. Käytät työssäsi Suomen kielen lisäksi englantia ja hallitset Office-ohjelmat hyvin. Kokemus laatupäällikön tai teknisen tuotepäällikön tehtävistä, valmistavan tehtaan toiminnasta sekä pakkausmerkinnöistä on sinulle eduksi. 

Arvostamme vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkistä asennetta sekä kykyä omaksua uusia asioita. Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja pystyt suoriutumaan haasteista myös paineen alla. Projektin hallintakyky on ehdoton edellytys toiminnassasi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kansainvälisessä ja vakavaraisessa yhteisössä.  Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistit itsesi tekstistä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Headhunter Timo Välenoja Puh. 050 444 2783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen  22.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi> Työpaikat.