(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö - Lieto
Jukova Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Jukova Corporation Oy on teollisuusyritys, joka on erikoistunut suuriin kansainvälisiin projektitoimituksiin. Yhtiön projektiliiketoiminta kohdistuu kahdelle eri liiketoiminta-alueelle, meriteollisuuteen ja raideliikennekalustoon. Projektiliiketoiminnan lisäksi yhtiö valmistaa omissa tehtaissaan erilaisia tuotteita mm. vapaa-ajan veneisiin ja linja-autoihin niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaille. Yhtiöllä on kaksi toimipistettä Varsinais-Suomessa ja sen pääkonttori sijaitsee Liedon Yliskulmalla. Jukova on harjoittanut liiketoimintaa vuodesta 1958 saakka ja sillä on vahva osaaminen teollisesta valmistuksesta ja projektitoiminnasta. Yritys tähtää yhä kasvavassa määrin kansainvälisille markkinoille. Etsimme laatupäällikköä Jukova Corporation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä tulet vastaamaan pääasiallisesti yrityksen laatu- sekä johtamisjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä, yhtiön kehityshankkeiden läpiviemisestä sekä toimitusprojektien laadunvarmistuksesta. Prosessien kehittämisen avulla mahdollistat tuotannon tehokkaamman läpiviemisen. Yrityksen kansainvälisten asiakkaiden ansiosta pääset myös välillä ulkomaille tuulettumaan. Lähimmät kollegasi ovat projektipäälliköt ja esimiehesi on yrityksen toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva insinöörin koulutus (AMK tai DI) sekä käytännön kokemusta laatuasioiden parissa työskentelystä. Työskentelytavoiltasi olet aikaansaava, oppimishaluinen ja analyyttinen. Eduksi katsotaan meriteollisuuden ja raideliikenteen tuntemus sekä Lean -ajattelun ymmärtäminen. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja muu kielitaito kuten ruotsi, saksa ja ranska katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle Monipuolisen työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä ympäristössä. Osaamisellasi sinun on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintoihin ja kehittymiseen sekä omaan rooliisi laatuasioiden asiantuntijana.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi