(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö, kunnossapito
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haluatko vaikuttaa miten tulevaisuudessa laatua tehdään kunnossapidossa?

Etsimme kunnossapidon liiketoimintaan johtoryhmän jäseneksi laatupäällikköä, joka vastaa yhtiön toimintajärjestelmän (ISO9001, OHSAS18001, ISO14001 jne.) mukaisen toiminnan edistämisestä ja kehittämisestä. Toimintasi keskeisimpänä tavoitteena on turvallinen, laadukas ja ympäristöystävällinen kunnossapidon työmaat, joiden onnistumisia mitataan joka päivä, ja joista me kaikki voimme olla ylpeitä nyt ja tulevaisuudessa. Et pääse tekemään tätä kaikkea yksin, vaan saat toimia päivittäisessä yhteistyössä sekä työmaidemme että yhtiömme HSEQ-organisaatiomme kanssa. Huolehdit erilaisten arviointien, auditointien ja katselmuksien järjestämisestä. Pääset kehittämään entistä ketterämpiä ja käyttäjäystävällisempiä työkaluja työmaillemme turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden suunniteluun ja raportointiin. LEAN-toiminnan tuntemus katsotaan eduksi, ja osaamisesi mukaisesti voimme liittää tehtävään myös LEAN-toiminnan kehittämisen, joka on viime vuosien aikana muovannut voimakkaasti myös perinteistä rakennusalaa.

Odotamme sinulta laatu- ja turvallisuusjohtamisen osaamista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. insinööri/DI) sekä analyyttisiä taitoja ja hyvää yhteistyökykyä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hallitset myös englannin kielen. Eduksi katsotaan rakennustyömaan tuotannonjohtokokemus sekä kokemusta projektitoiminnan laatu- ja LEAN-työstä. Omaat riittävät IT-valmiudet (mm. Office työkalut).

Tarjoamme kunnossapidon johtoryhmäpaikan ja sitä kautta näköalan ja vaikutusmahdollisuuden koko kunnossapidon tuotantoketjuun. Lisäksi laatupäällikkönä olet osa HSEQ-organisaatiotamme ja näet ja vaikutat koko NRC Finlandin turvallisuus-, laatu- ja ympäristötoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mauri Heinämäki, kunnossapidon liiketoimintajohtaja, puh 040 862 5650 tai Sanna Ström, HSEQ-johtaja, puh 040 1522 995.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.