(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö HUS Logistiikka (1800024K)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja Erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme nyt joukkoomme Laatupäällikköä vastaamaan laadun kehittämisestä HUS Logistiikassa.

Tehtävässä suunnittelet ja rakennat meille laatujärjestelmän ja olet mukana kehittämässä toimintaa laatunäkökulmasta yhteistyössä muun organisaation kanssa. Vastaat toimintakäsikirjan laatimisesta ja ylläpidosta sekä sisäisistä auditoinneista. Logistiikan toiminta sairaalamaailmassa on kriittistä ja riskienhallinnan kokonaisuuden koordinointi on tärkeä osa tehtävää. Osallistut toiminnan vakiointiin ja olet jo perehtynyt Leanin periaatteisiin.

Tehtävä on uusi ja se tarjoaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia laadun kehittämisestä innostuneelle tekijälle. Pääset luomaan uutta, hiomaan olemassa olevia käytäntöjä paremmiksi ja osallistumaan korkealaatuisen palvelun tuottamiseen aina potilaalle asti.

Odotamme sinulta laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä johtaa muutosta. Toimintatyylisi on yhteistyötä rakentava ja toimit asiakaslähtöisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta laadun kehittämisestä ja arvostamme kokemusta lääkintätekniikan, logistiikan tai hankinnan alalta.

Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä soveltuva kokemus ja lisäksi koulutus laadunohjauksesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.1.2019
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7604 Asiakaspalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Johanna Rasinmäki puh. 040 717 2001.

Hakuaika päättyy: 10.12.2018