(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö, Espoon sairaalaan
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Työavain 2-671-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 12.11.2018 kello 15:45
Espoon sairaala, Karvasmäentie 6 02710 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa laatupäälliköksi Espoon sairaalaan. Olet kehittämismyönteinen, verkostoituva ja eteenpäin katsova. Sinua innostaa turvallisuuskulttuurin ja näyttöön perustuvan toiminnan kehittäminen. Osallistut henkilöstömme kouluttamiseen ja vastaat hoitotyön osaamisen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu hoitokäytänteiden kehittäminen ja yhdenmukaistaminen arvokkaimman voimavaramme, henkilöstömme, kanssa. Vastaat modernin sairaalamme potilasturvallisuuden seurannasta ja kehittämisestä yhdessä tärkeimpien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Laatu on meille tärkeää, siksi laatupäällikkönä kuulut sairaalan johtoryhmään. Yhdessä laadimme ja teemme todeksi Espoon sairaalan strategiaa ja visiota.

Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja esim. apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalippuedun joukkoliikenteeseen, sportti- ja kulttuuripassin, säännöllistä ja monipuolista koulutusta sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon.
Espoon sairaala toimii täysin uusissa, moderneissa ja valoisissa tiloissa Jorvin kampuksella. Meillä potilas on pääosassa; potilaan aktiivista aikaa lisätään, hyödynnämme uutta teknologiaa; hoito ja kuntoutus jatkuvat kotiutumisen jälkeen esimerkiksi etäyhteyksiä hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut ovat tuoneet sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Espoon sairaala on savuton työpaikka. Työtehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaisia rokotuksia.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Toivomme Sinun aloittavan tehtävässä viimeistään 1.1.2019.

Haastattelut pidetään 14.11. aamupäivä ja 16.11. iltapäivä ja henkilöarvioinnit viikolla 47.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jonka lisäksi henkilöllä on laillistetun sairaanhoitajan tai laillistetun terveydenhoitajan pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävissäsi onnistuminen edellyttää yhteistyökykyisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta geriatriseen hoitotyöhön ja kuntoutukseen.

Arvostamme terveydenhuollon ja sosiaalityön laatujärjestelmien tuntemusta, laatutyökalujen hallintaa, Lean -työkalujen tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta hoito- ja laatutyöstä. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi tehtävään valittaessa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka:  3772 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: toimistotyöaika 36h 45min/vko

Lisätietoja tehtävästä

Johtava ylilääkäri Roope Leppänen
046 877 2628
etunimi.sukunimi@espoo.fi