(Poistunut julkaisusta)

Laatupäällikkö / Adara Pakkaus Oy, Valkeakoski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018


Adara Pakkaus Oy tarjoaa kaikki pakkaamiseen liittyvät kuitupohjaiset ja ympäristöystävälliset ratkaisut aina suunnittelusta, materiaaleista pakkausautomaatioon, logistiikkaan ja myymälänäkyvyyteen saakka. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen. Siksi olemme asiakkaillemme strateginen kumppani.

Palvelemme asiakkaita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Suurimmat asiakassegmenttimme edustavat elintarvike-, paperi-, panimo- ja teknologiateollisuutta sekä päivittäistavarakaupan alaa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 40 Miljoonaa Euroa ja työntekijöitä meillä on noin 140. Lisätietoja: www.adara.fi

Haemme tehtaallemme Valkeakoskelle nyt uuteen tehtävään sinua

Laatupäällikkö

Vastaat toimitusjohtajamme alaisuudessa itsenäisesti laatu- ja toimintajärjestelmiemme toimivuudesta sekä niiden kehittämisestä liiketoimintamme tukemiseksi. Vastuullesi kuuluvat mm. sisäiset ja ulkoiset auditoinnit, laadunhallintajärjestelmien sertifiointien koordinointi ja läpivienti, laatuprosessien ja laatudokumentoinnin kehittäminen, poikkeamien käsittely ja henkilöstön kouluttaminen laatuasioissa. Teet laatutyötä tiiviissä käytännön yhteistyössä koko organisaation ja sidosryhmiemme kanssa, työskentelet jatkuvan parantamisen näkökulmasta ja varmistat omalla aktiivisella toiminnallasi laadunhallintaa organisaatiossamme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK/DI) sekä useamman vuoden kokemusta teollisesta työympäristöstä. Pakkausalan tuntemus on tehtävässä eduksi. Arvostamme kykyä analysoida ja ratkaista eteen tulevia haasteita, hyviä yhteistyötaitoja ja edellytyksiä sidosryhmätyöhön sekä aktiivista, sitoutuvaa, kehittävää ja osallistuvaa otetta yrityksessä tehtävään laatutyöhön. Omaat hyvän kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi alan johtavan yrityksen laatuasioiden parissa. Onnistumistasi tukevat niin korkealaatuiset tuoteratkaisumme kuin eteenpäin katsovan organisaatiomme ammattilaiset.

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.10. klo 8–9 ja 9.10. klo 14–15 Adara Pakkaus Oy:n toimitusjohtaja Kari Ollila puh. 040 161 6469 sekä myös muina aikoina MPS-konsultit Riitta Kättö puh. 040 752 32 33 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 14.10.2018 mennessä.