(Poistunut julkaisusta)

Laatuosaston asiantuntija
Cytomed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme palvelukseemme Lappeenrantaan

LAATUOSASTON ASIANTUNTIJAA

Laatuosaston asiantuntijana pääset vahvistamaan laatuosastoamme ja kehittämään itseäsi sekä kasvavan lääketehtaamme toimintoja. Käytännössä laatuosaston tiimi varmistaa yhtiömme tuottamien lääkkeiden laatua suunnittelemalla ja laatimalla GMP-dokumentteja; analysoimalla riskejä; käsittelemällä poikkeamia; varmistamalla korjaavien ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden toteutusta sekä muiden laatujärjestelmän perusteiden kautta.

Toivomme sinulta GMP-asennetta, mutta emme odota löytävämme valmista osaajaa. Työtehtäväsi määräytyy ensisijaisesti nykyisen kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti, mutta tarjoamme lisähaasteita urasi edetessä. Pidämme hyvistä tyypeistä, jotka ovat oma-aloitteisia, tarkkoja ja tarttuvat reippaasti työtehtäviin.

Edellytämme sinulta:

  • Farmaseutin tai proviisorin tutkintoa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Joustavaa sekä ennakkoluulotonta asennetta
  • Kokemusta lääkkeiden teollisesta valmistamisesta tai laadunvarmistuksesta katsotaan eduksi

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Julia Wolkoff, puh. +358 401512044 tiistaisin klo 9-16.

Ansioluettelo ja hakemuksesi (englanniksi) palkkatoivomuksella tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään ma 14.01.2019 mennessä osoitteeseen: julia.wolkoff@cytomed.fi