Laatumestari
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Oletko etsimämme myyntihenkinen asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuksien ja sopimusten kehittäjä? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme pääkaupunkiseudulle
 
LAATUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä?  Me L&T:läiset välitämme asiakkaistamme. Laatumestari on tärkeä linkki asiakkaiden ja oman tiiminsä välillä. Tärkein tehtäväsi on huolehtia asiakkaistamme ja varmistaa erinomainen asiakaskokemus sekä kuunnella asiakasta aidosti. Laatumestarin vastuulle kuuluu siis käytännössä yksikön asiakassuhteiden hoito ja ylläpitäminen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Pidät hyvää huolta nykyisistä asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Sen lisäksi, että kehität asiakassuhteita nykyisten kumppaniemme kanssa, et myöskään pelkää lähestyä potentiaalisia tulevia asiakkaitamme. Panostat siis niin olemassa oleviin kuin uusiinkin kumppanuuksiin sekä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. Olet L&T:n kasvot asiakkaille -niin nykyisille kuin tulevillekin. Tukikohtasi on L&T:n pääkonttori Helsingissä, jossa voit hoitaa mm. tarjousten naputtelun, sopimusmuutokset ja tietenkin viihtyä mahtavan tiimisi seurassa. Liikut pitkin viikkoa jouhevasti asiakaskohteisiimme ympäri pääkaupunkiseudun aluetta. Sinulla on tässä tehtävässä vapaus itsenäiseen ja liikkuvaan työhön. 
 
Ketä etsimme? Olet etsimämme henkilö, jos tyytyväinen asiakas on sinun tavoitteesi kaikissa tilanteissa. Edellytämme parin vuoden työkokemusta palvelualalta, jonka lisäksi myynti- ja asiakaspalvelukokemus on toivottua. Myös soveltuva loppututkinto joko siivous- tai kaupalliselta vie pitkälle! Nautit asiakaskohtaamisista ja laadun varmistamisesta asiakkaan suuntaan. Sinulla on kyky poimia asiakaskohteesta lisämyynnin tarpeet ja tuoda asiakkaalle parhaat ratkaisut kiinteistön puhtauteen. Osaat suunnitella itse omaa työtäsi etkä pelkää haastaviakaan asiakastilanteita. Puhut sujuvasti suomea ja riittävästi englantia sekä hallitset yleisimpien MS-Office -ohjelmistojen käytön. Toiminnanohjaus-, PowerBI- ja CRM-järjestelmäosaaminen katsotaan tehtävässä eduksi. Koska reissupäiviä kertyy runsaasti, viihdyt tien päällä. Työmatkat on mahdollista ajella sovittaessa työsuhdeautolla.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit osoittaa suoraan sähköpostitse rekrytoivalle esihenkilölle Soilille osoitteessa soili.ruhanen@lassila-tikanoja.fi.

 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla asiakasrajapinnan ja -myynnin osaajalle, joten jätä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä nettisivujemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525211
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Espoo