Laatumestari
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Oletko etsimämme loistavien asiakaskokemusten tuottaja? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Rovaniemelle  
   
LAATUMESTARI  
   
Minkälainen pesti on kyseessä?  Me L&T:läiset välitämme asiakkaistamme. Laatumestari on tärkeä linkki asiakkaiden ja oman tiiminsä välillä. Tärkein tehtäväsi on huolehtia asiakkaistamme ja varmistaa erinomainen asiakaskokemus sekä kuunnella asiakasta aidosti. Laatumestarin vastuulle kuuluu siis käytännössä yksikön asiakassuhteiden hoito ja ylläpitäminen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Pidät hyvää huolta nykyisistä asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Sen lisäksi, että kehität asiakassuhteita nykyisten kumppaniemme kanssa, et myöskään pelkää lähestyä potentiaalisia tulevia asiakkaitamme. Panostat siis niin olemassa oleviin kuin uusiinkin kumppanuuksiin sekä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. Olet siis L&T:n kasvo asiakkaille -niin nykyisille kuin tulevillekin. Tukikohtasi on L&T:n Rovaniemen konttori, jossa voit hoitaa mm. tarjousten naputtelun, sopimusmuutokset ja tietenkin viihtyä mahtavan tiimisi seurassa. Liikut pitkin viikkoa jouhevasti asiakaskohteisiimme ympäri Lapin yksikön laajaa aluetta. Sinulla on tässä tehtävässä vapaus itsenäiseen ja liikkuvaan työhön.
   
Ketä etsimme?  Etsimämme henkilö ennen kaikkea välittää asiakkaistamme. Hän ui asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Hänellä on ainakin parin vuoden työkokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta. Kokemus palvelualalta on plussaa. Laatumestari motivoituu asiakaskohtaamisista ja laadun varmistamisesta asiakkaan suuntaan. Hänellä on tuntosarvet pystyssä ja niiden avulla hän tunnistaa myynnin paikat ja tarttuu silloin oitis tuumasta toimeen. Hakemamme henkilö ymmärtää tuloslaskelman sielunelämää, puhuu ja kirjoittaa sujuvaa suomea ja englantia sekä naputtaa näppärästi perus toimisto-ohjelmia. Toiminnanohjaus-, PowerBI- ja CRM-järjestelmäosaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.  Tehtävässä huristellaan pitkin koko Lapin yksikön aluetta, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä välttämättömiä.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Tukenasi tehtävässä on paitsi oma tiimisi ja esimiehesi, myös L&T:n myyntiorganisaatio. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.   

  

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai voit soittaa suoraan asiakasryhmän päällikkö Päivi Hamarille toimistotyöaikoihin puh.050 5366911.
   
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla asiakasrajapinnan ja -myynnin osaajalle, joten jätä hakemuksesi 29.09.2021 mennessä nettisivujemme kautta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499895
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Rovaniemi