Laatumestari pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020

Sytytkö asiakkaan tarpeita palvelevien ratkaisujen etsimisestä ja tarjoamisesta? Onko sinulle luontevaa varmistaa, että tarjoamasi tuote istuu hyvin yksikkösi arkeen ja on alusta loppuun fiksusti mietitty? Tule meille
 
LAATUMESTARIKSI PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
 
Minkälainen pesti on kyseessä?  Tässä pestissä olet asiakkaan ja oman tiimisi välinen silta ja asiantuntija, jolla on vapaus itsenäiseen ja liikkuvaan työhön. Käytännössä siis vastuullesi kuuluu yksikön asiakassuhteiden hoito ja ylläpitäminen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Huolehdit, että meillä on säännöllisesti asiakaskohtaamisia. Olet kannattavan pikkukaupan myyjä sekä nykyisten sopimusten laajentaja ja kehittäjä. Olet siis L&T:n kasvo asiakkaille. Tukikohtasi on L&T:n pääkonttori Helsingissä, mutta liikut pitkin viikkoa jouhevasti asiakaskohteisiimme ympäri pääkaupunkiseutua. Tehtävä on kokoaikainen.
 
Ketä etsimme?  Etsimämme henkilö ui asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Hänellä on 2-5 vuoden työkokemus palvelualalta sekä myynti- ja asiakaspalvelukokemusta. Laatumestari motivoituu asiakaskohtaamisista ja laadun varmistamisesta asiakkaan suuntaan. Hänellä on tuntosarvet pystyssä ja niiden avulla hän tunnistaa lisämyynnin paikat ja tarttuu silloin oitis tuumasta toimeen. Hakemamme henkilö ymmärtää tuloslaskelman sielunelämää, puhuu ja kirjoittaa sujuvaa suomea ja englantia sekä naputtaa näpppärästi perus toimisto-ohjelmia. Toiminnanohjaus-, PowerBI- ja CRM-järjestelmäosaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.
 
Miksi valita L&T? Koska meillä on rohkeus uudistaa toimimattomat rakenteet ja luoda uutta, ympäristöystävällisempää ja ihmisläheisempää työelämää. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.  Työkykyjohtaminen on L&T:n pitkäaikainen painopistealue, mistä kertoo muun muassa perustamamme sairauskassa (https://www.lt.fi/fi/sairauskassa/etusivu). Pyrimme monimuotoiseen, inklusiiviseen työyhteisöön ja toivomme tähänkin paikkaan hakemuksia eri sukupuolien, kansalaisuustaustojen ja ikäluokkien edustajilta, muita vähemmistöjä ja marginalisoituja ryhmiä unohtamatta.

 

Hae siis paikkaa viivyttelemättä! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme lupaavia ehdokkaita haastatteluun joustavasti pitkin matkaa. 

 

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa aluejohtaja Kaika Korhonen sähköpostitse osoitteessa kaika.korhonen@lassila-tikanoja.fi. Lisätietoa L&T:stä taas saat osoitteesta www.lt.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339953
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytiimi (offre32479788.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki