(Poistunut julkaisusta)

Laatumestari Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Haemme nyt Kiinteistönhuollon yksikköömme Ouluun

 

LAATUMESTARIA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen

 

Työssäsi huolehdit säännöllisestä, ennakoivasta ja suunnitelmallisesta yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa kehityskohteiden esittelemiseksi ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi. Vastaat oman alueesi laadunseurannasta asiakaskohteissa. Teet tarjouksia ja osallistut myös uusiin sopimusmyynteihin. Tunnistat mahdolliset muiden tuotelinjojen myyntimahdollisuudet ja annat näistä vinkit eteenpäin. Tärkeä tehtäväsi on myös huolehtia työturvallisuudesta; osallistut työturvallisuuden valvontaan sekä edistämiseen ja raportoit työturvallisuuden toteutumisesta esimiehellesi asiakasryhmän päällikölle.

 

Olet kiinteistöalan konkari ja hankkinut jo muutaman vuoden kokemuksen alalta sekä alan ammattitutkinnon. Aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan vahvaksi eduksi, mutta tärkeintä on palveluhenkinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate sanovat sinulle jotain. Näiden lisäksi tietokoneen kanssa tulee tulla päivittäin toimeen ja järjestelmät eivät saa pelottaa. Omat positiivisen suhtautumisen myyntityöhön ja kyvykkyyden tunnistaa myyntimahdollisuuksia.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan.

 

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 15.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Jäikö jokin mietityttämään? Tomi Jylkkä antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse: tomi.jylkka@lassila-tikanoja.fi